Tennislessen bij Deuce Again

Deuce Again is de enige tennisclub op Rotterdam zuid. en wij van TPS mogen de tennislessen bij Deuce Again verzorgen!

De club ligt in het hart van Vreewijk en is prima te bereiken met bus en tram. Er zijn 11 gravel tennisbanen en een modern clubhuis. Het tennispark is omgeven door groen en het ziet er gezellig uit. Een actieve groencommissie zorgt er voor dat het er altijd top uit ziet!

Deuce Again is een actieve club waar er wekelijks wat wordt georganiseerd. Door de vele banen is er vaak ruimte om vrij te spelen. Er zijn bijna elke dag tennislessen. Lessen aan kinderen worden middags gegeven en les aan volwassenen voornamelijk in de avond, maar overdag is het in overleg ook mogelijk voor volwassenen om te lessen.

Is deze locatie niet ideaal kijk dan eens op de pagina van UTC

De trainers

3-2 patrick met kind

Patrick Struijk

Hoofdtrainer en eigenaar van TPS. Ervaren tennisleraar die beschikt over A en B licentie.

Ontwerp zonder titel (93)

Denise van der Leer

Denise is afgestudeerd fysiotherapeute. Ze tennist sinds haar 4de en op een aardig hoog niveau. Ze was een top 15 speelster in het jeugd circuit en haar hoogste ranking was niveau 2. Nu wilt ze graag haar passie voor tennis overbrengen op anderen. Deuce again is de club waar ze is opgegroeid en het liefste komt. Denise is club trainer en kenmerkt zich door enthousiasme en individuele aandacht met gerichte verbeterpunten voor elke speler. Sinds 2021 werkzaam voor Tps met veel plezier. Bij vragen over sport blessures kan je bij Denise terecht. Beschikt over een A-licentie en wilt zich in de toekomst verder specialiseren in de tennis wereld.

Ewout

Mijn naam is Ewout van Veen, geboren op 11-12-1971. Ik woon in Westmaas samen met mijn vrouw en 2 kinderen. Ik tennis vanaf mijn 6e jaar en ben sindsdien altijd competitie en toernooien blijven spelen. Mijn grote voorbeeld als tennisser was altijd John McEnroe. Nu kijk ik voor de nodige inspiratie graag naar Djokovic. Tennis is mijn favoriete sport en ik heb altijd al tennisles willen geven. Hierdoor ben ik de opleiding voor tennistrainer gaan volgen bij de KNLTB en heb in 2019 mijn A licentie gehaald om als fulltime trainer aan de slag te gaan. Hiervoor ben ik o.a. franchisenemer geweest van een sportzaak en ik heb verschillende sportmerken in de sales vertegenwoordigd, waaronder Craft en Helly Hansen. Ik vind het fantastisch om mensen beter te leren tennissen en een goede basis te geven om op door te ontwikkelen. Dit geldt voor kinderen, oudere jeugd en volwassenen. Ik werk nu al ruim 3 jaar met veel plezier voor tennisschool TPS en ben van maandag t/m donderdag clubtrainer bij Deuce Again. Ik zie jullie graag op de baan!!

Ontwerp zonder titel (91)

Gareth Oversluizen

Geeft voornamelijk les op andere locaties, maar ook op één dag op Deuce Again. Beheert de voorraad van de tennisschool en is een ervaren trainer met A licentie.

Tarieven