Ontwerp zonder titel - 2023-12-13T092723.720 (1)

Locatie Deuce Again:

  • 11 banen 
  • 2 lescyclussen 
  • Wij bieden lessen aan voor elk niveau en alle leeftijden

Op deze prachtige locatie aan de Enk 140 zijn wij nu ongeveer 5 jaar gevestigd. Het ligt in Rotterdam Vreewijk en heel dicht in de buurt van het Centrum, kop van zuid en Katendrecht. Ook Barendrecht ligt om de hoek.

Wij hebben de beschikking over 11 prachtige gravel banen.

Wij bieden hier per jaar 2 lescyclussen aan (2x 13 weken in de zomer en 1x 8 weken in de winter). De eerste cyclus start in de eerste week van April en loopt tot de zomer vakantie, de tweede start na de zomer vakantie en loopt tot ongeveer eind November en de derde is een winter cyclus en loopt van December tot Maart. Voor onze jeugd hebben we een all-in one pakket waar de ouders per maand €27.50 betalen. De kinderen hebben dan elke week les behalve in de school vakanties.

Middels de volgende link kun je inschrijven voor de tennislessen. Belangrijk om te vermelden is dat bij de proeflessen geen lidmaatschap nodig is maar bij het pakket van 13 weken wel. Bijgaand ook de link voor het lidmaatschap van Deuce Again.

Locatie:

Enk 140
Rotterdam

Website: 

veelgestelde vragen

Hierboven zie je de lestypes met de naam, aantal cursisten per groep, aantal lessen in deze cyclus en het lesgeld per cursist. Wil je meer weten over een lestype, klik dan op de regel. Er verschijnt dan meer detailinformatie zoals de lestijden, startdatum en vakanties. Ook kan je direct inschrijven. Of teruggaan naar het overzicht.

Het lesgeld is gebaseerd op een tarief dat geldt voor het aangegeven aantal lessen en cursisten.

Indien de groep niet vol zit kan, naar rato, het lesgeld worden verhoogd of de lestijd worden verkort.

Het lesgeld wordt ongeveer een week na aanvang van de lessen geincasseerd. Betalen in termijnen is niet mogelijk!

Natuurlijk proberen wij iedereen te plaatsen, maar het komt voor dat op de gewenste dagen en tijden geen ruimte meer is in de groepen of dat het verschil in speelsterkte te groot is. Wij nemen dan contact op om alternatieven te bespreken.

Wij doen hier altijd ons best voor, maar het is wel belangrijk dat alle gewenste partners zich ook inschrijven met dezelfde gewenste dag en tijd. In de praktijk komt het helaas voor dat partners zich niet inschrijven en dan lukt het uiteraard niet.

Natuurlijk doen wij ons best om iedereen op de gewenste dag en tijd in te delen, maar op de populaire tijden zoals ’s middags om 16.00 uur en ’s avonds om 19.30 uur lukt dat uiteraard niet.

Ja. Het makkelijkste gaat dat via de PLANMYSPORT APP. De trainer krijgt dan automatisch bericht. Weet je het al ruim van te voren, dan kan je het natuurlijk ook altijd tegen de trainer zeggen

Ongeveer één week voor de start van de lessen krijg je per e-mail de indeling door. In deze e-mail staat de lesdag en -tijd, de trainer en de partners.